بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورشت چیست؟

در ایران با توجه به فرهنگ‌های غذایی مختلف، قسمت اعظم گوشت گوسفند (60 تا 65 درصد لاشه) به‌عنوان گوشت خورشی (تحت‌عنوان گوشت با استخوان) استفاده می‌شود که ناحیه سرسینه، سردست، کتف و حتی میان پهلو را در برمی‌گیرد. گوشت مطمن و خوب  09125148285
گوشت مرغ ماهی گوشت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان نمونه سوالات راهنمایی و رانندگی 98 pdf, مهم ترین و پر تکرار ترین آموزش مبانی کامپیوتر چگونه براي كنكور و آزمون هاي استخدامي درس بخوانيم دیجیتال مارکتینگ پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان آهنگ جدید آشپزخونه دکـــا چــــــت